MÜSTILINE KADUMINE ⟩ Mees astus turvakaamera vaateväljas oma korterisse ja... kadus jäljetult

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Christopher Woitel
Christopher Woitel Foto: San Fransisco politseijaoskond

9. jaanuaril astus San Fransisco elanik, 50-aastane Christopher Woitel oma korterisse. Kõik oli pealtnäha tavapärane, ehk oli vaid tema hoiak kergelt nukker. Käes kõlkus tal veinipudel. Kummaline on aga asja juures see, et peale seda ei näinud teda enam keegi.

Kaamerad jäädvustasid, kuidas Woitel kõndis trepikojas ja astus oma korterisse. Rohkem teda aga ei nähtud. Pole kaamerasalvestusi sellest, kuidas mees korterist väljub, ega mingeid muid jälgi. Chrisi ema suhtles mehega viimati 9. jaanuaril ning teavitas 13. jaanuaril mehe kadumisest politseid.

Murelikud sugulased palkasid ka eradetektiiv Scott Williamsi, kes püüdis mehe jälgi leida. Veidral kombel oli Woiteli korteriuks lukus, sees aga mehest ei mingit märki. Williams vaatas üle turvakaamera salvestused ning märkas, et Woitelit näeb neil majja ja korterisse sisenemas, kuid mitte sealt väljumas. Ainus teine võimalus majast väljuda oleks olnud läbi tagaukse, kuid ka sinna on suunatud liikumisanduriga käivituv turvakaamera. Ka selle salvestiste läbivaatamine ei andnud mingit tulemust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles