Neli kuuma trendi magamistoas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seksuaalelu on muutunud igavaks? Proovi midagi uut, mis toob vürtsi su magamistuppa ja mujalegi, kirjutab galtime.com.

Afrodisiaakumid (toiduained, vürtsid ja maitsetaimed)

Need on juba ammugi tuntud, kuid paljud paarid on alles nüüd avastanud afrodisiaakumide mõju oma seksuaalsusele. Tuntuimad afrodisiaakumid on näiteks ženšennijuur, roosilõhnaline kuldjuur, alraunijuur, austrid, narvaliluu ja teised. Valmistage kallimaga võrgutav õhtusöök ning nautige seda koos. Nõnda võite tõsta oma libiidot ja seksuaaltervist.

Padjad

Jah, padjad. Nende abil võid avastada uue asendi. Ka kamasuutra poose saab proovida patjade abil. Proovi end erineval moel toetada patjade najal nii, et sa ei oleks pulksirge. Lase end vabaks ja katseta uusi poose.

Grupiseks

Grupiseks on riskantne ja ei sobi kõigile, kuid kui soovite vaheldust, võib see isegi hästi mõjuda. Ehk on sul või partneril keegi juba meelel, keda endaga kampa kutsuda? Kui ei ole, võite kolmanda või ka neljanda leida interneti tutvumisportaalidest.

Skype’i seks

Kui kallim on kaugel, võite proovida tänapäevase tehnoloogia erilisi võimalusi. Erinevalt telefoniseksist saate Skype’i abil teineteist ka näha. Saate vabalt oma soovidest rääkida ja märku anda, mida näha soovite.

Kui te ei ole partneriga juba pikka aega midagi uut proovinud, võib see teda alguses hirmutada, kui siin mainitud uuendustega tema poole pöördud.

Enamasti ongi probleem selles, et üks partneritest ei julge teisele oma soovidest rääkida, sest kardab teise reageeringut. Võib aga juhtuda, et ka teine on juba ammu soovinud teie seksuaalelu elavdada, aga on samuti selle enda teada jätnud.

Üheks vihjeks võib olla kallimale selle artikli näitamine. Nõnda saad kohe jälgida, kuidas ta suhtub. Ehk ütleb ta, et ei prooviks iialgi grupiseksi, kuid veebikaameralt võib tolmu maha pühkida?

Partnerile oma soovidest rääkides peaks olema ettevaatlik, kuid esimese reaktsiooni peale ei tasu kohe alla anda. Ka mõnd uut nippi proovides on mõistlik meeles pidada, et esimene kord ei pruugi hea tunduda, kuid järgemööda läheb paremaks.

Pikalt koos olnud unustavad sageli ära, et aeg-ajalt peab ka magamistoas elu pisut vürtsitama, sest ainult tähelepanust ja hoolimisest ei piisa. Kallimat peab võrgutama terve eluaja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles