KOLUMN ⟩ Ingrid von Wicca: terapeut loobus minuga koostööst, sest ma kasutavat musta maagiat!

Ingrid von Wicca
Copy
Ingrid von Wicca
Ingrid von Wicca Foto: Raido Liiksmann

Kunagi – enne, kui minust sai küünetehnik – käisin ma mööda ilma ringi ja kiunusin, et mitte keegi ei tee mulle geelküüsi nii, nagu ma tahan, et neid mulle tehtaks. Viimane piisk karikasse ja ma tellisin endale komplekti. Kui raske see siis reaalselt olla saab?! Ei mingeid kursusi, ainult vana hea Youtube ja Google. Sadu tunde youtube’is ja kümneid tunde googles andsid mulle väga hea ülevaate töö järjekorrast ning sellest, kuidas mida ja mille jaoks kasutatakse.

Ma tegin esialgu küüsi ainult iseendale. Tegin selle väljamineku just sel põhjusel, et iseendale pakkuda seda, milles kõik teised jäid vajaka. Ja nii ma siis arenesin, kasvasin, sain aina paremaks. Ühel hetkel hakkasid sõbrannad minu ilusaid küüsi märkama ning palusid mul nendele samuti küüsi teha. Mõnele ma isegi tegin, kuid hasartlikust huvist mõtlesin, et läheks käiks siiski mõnel kursusel ka ära. Ja ma siis läksin. Minu suureks üllatuseks ja enesekindluseks ei õppinud ma selle kursuse esimesel päeval mitte midagi uut.

Koolitaja märkas seda ning võttis mind sellest grupist välja ning õpetas mulle hoopis nippe edasijõudnutele. Kursuse viimasel päeval tuli ta minu juurde ning ütles, et nad sooviksid mind enda ettevõttesse tööle. Ma olin nõus. Ja sealt hakkas minu teekond, küüsi teen ma siiani, juba 11 pikka aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles