Taavi Immato: armastus avas silmad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shanon (esiplaanil Taavi Immato)
Shanon (esiplaanil Taavi Immato) Foto: Promopilt

Ansambli Shanon laulja Taavi Immato (23) ütles ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et ta elu algas hetkel, kui ta kohtus oma praeguse kallima Pille-Riin Pihoga (18) - neiu olevat avanud ta silmad.

Põltsamaalt pärit kaunitar jäi Taavile publiku seast silma 2009. aasta sügisel Shanoni Tartu kontserdil. Ehkki ta nägi blondi iludust taas ka kevadisel kontserdil, ei õnnestunud tal neiut pärast kontserti üles leida ning otsida tuli suhtlusvõrgustikust Orkut.

«Mul polnud aimugi, et võin midagi sellist, nii tugevat tõmmet kellegi suhtes tunda. Ma avastasin tänu temale endas palju uusi külgi. Tema hoolivus, nutikus… Pille-Riin on ideaalne igas mõttes. Ta sõna otseses mõttes paneb mu südame kiiremini tuksuma ja vaid mõte temast toob mulle liblikad kõhtu. Ma mõtlen tihti, kui õnnelik ma olen, et meie teed ristusid.»

Taavi tõdes, et Pille-Riin on küll noor, kuid kahe jalaga maa peal. «Enam paremat tüdrukut ei oskakski tahta. Pille-Riin on ääretult nutikas, terane ja tähelepanelik. Ta saab naljadest aru ja on ka ise mõnusa huumoriga.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles