KÖÖGINIPP ⟩ Erinevad viisid, kuidas ülemaitsestatud või soolatud toitu päästa

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
On levinud ütlus, et toores kartul imab toidu seest liigse soola. Kas see vastab tõele?
On levinud ütlus, et toores kartul imab toidu seest liigse soola. Kas see vastab tõele? Foto: Pexels

Toidu maitsestamine on omaette kunst, aga nagu teada, siis kipuvad nii mõnedki kunstnikud oma loomingus liiga külluslikuks minema. Nii juhtub vahepeal ka maitseainete lisamisega - neid läheb toitu liiga palju. Mida sellisel juhul teha?

Öeldakse, et kui toit saab liialt soolane, siis järelikult oli kokk armunud ning jäi maitsestamise ajal ilmselt uneledes kallima peale mõtlema. Ikka juhtub. Kuid kas ülesoolatud toidu koht on seepeale kohe prügikastis või annab ka kõige armunuma hinge poolt valmistatud rooga siiski miskitmoodi veel päästa?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles