Oleme jõudnud selle aasta kuu loomisesse Jääras, mis on üks tugevam uuesti sündimise ja värske alguse tsükkel. Vaatame, mis selle kuu loomisega veel kaasneb ning mida see sinu tähemärgi jaoks tähendab.

Esmaspäeva hommikul kell 05.30 toimub järjekordne kuu loomine, mis teeb alguse uuele kuuajasele kasvutsüklile. Seekord kohtuvad Kuu ja Päike 22° Jääras, mis tähendab, et energia kasvab ning on suurepärane aeg tugevateks uuteks algusteks. Kõik kevadega seotud aktiivsemad tegevused on nüüd soositud - kevadine koristus kodus ja aias, taimede ette kasvatamine ja kevadiste loodusandide (nt kasemahl ja karulauk) kogumine. Ka linnas elades saab luua enda ümber värskust ja alustada uusi tegevusi.

See kuu loomine kannab endas ka omajagu intensiivsust - Kuu ja Päike on ühenduses Erise ja Veenusega, moodustades ühiselt kvadraadi Pluutole. Siin tekib väga tugev soov oma seisukohta väljendada ning selgelt näidata, millist muutust me vajame. Seekordne kuutsükkel alustab uuelt lehelt, seades esikohale oma vajadused ja õigluse.

Kommentaarid
Copy