Hoolimata sellest, et soojad ilmad hiilivad tasapisi ligi ning loodus hakkab tärkama, tunneb enamik inimesi kevade saabudes meeletut väsimust. Alt leiad hulgaliselt nõuandeid ja soovitusi, kuidas enesetunnet parandada ning kõikehõlmavat väsimust eemale peletada!

Tunned, et hommikuti voodist üles saamine on tõeline rist ja viletsus ning veedaksid päevad parema meelega tekikuhja all pikutades ja sarju vaadates? Suurem osa põhjamaa inimesi tunneb samamoodi. Vara ärkamine ja sombuse ilmaga tööle kõmpimine pole kellelegi meeltmööda, paraku pole sellest kusagile pääsu. Kõige raskem vahemik aastas kestab detsembrist veebruarini ning sellele järgneb omakorda laastav kevadväsimus, mis kestab mõne puhul suisa juulikuuni välja. Õnneks on mitmeid asju, mida saad üleväsimuse korral ette võtta, et veidi toonust tõsta ja sära silmisse tagasi meelitada.

Peamine on endale aeg-ajalt meelde tuletada, et sa ei ole selles olukorras üksinda - ümberringi on sadu inimesi, kellel puudub praegu igasugune motivatsioon. Mõnele mõjub kevadväsimus kergemini kui teistele ja tuju parandamiseks piisab ka tassikesest kohvist ja soojendavast päiksekiirest. Kahjuks on ka neid, kelle väsimus täielikult rajalt maha murrab. 

Kommentaarid
Copy