Naine sõi 12 päeva järjest vaid banaane. Vaata, mis temaga juhtus! (1)

Marju Ränk
, Sõbranna tegevtoimetaja
Copy
Banaanid teevad rõõmsaks!
Banaanid teevad rõõmsaks! Foto: Shutterstock

Toitumisspetsialist ja motivatsioonitreener Yulia Tarbath otsustas oma keha puhastada, süües 12 päeva ainult banaane. Kuna banaan sisaldab võrreldes teiste puuviljadega rohkem kaloreid ja kiudaineid, püsib kõht kauem täis.

Enne «banaaniravi» oli Yulial lisaks depressioonile ja hormonaalsetele probleemidele veresuhkru tase paigast ära ja teda kimbutasid seedeprobleemid. Tagatipuks oli naine püüdnud juba aastaid emaks saada, kuid tulutult.

Kuidas banaanidieet Yuliat mõjutas?

Tema seedimine paranes

«Mu soolestik ei teinud enam valju häält ja ma isegi ei pööranud oma kõhule enam tähelepanu. Tundsin end lõdvestunumalt, positiivsemalt ja loovamalt,» tõdeb Yulia.

Loe ka: Kaval trikk, mille abil banaanid püsivad kauem värsked ja ilusad

Keskendumisvõime paranes

«Esimest korda elus suutsin ma päeva jooksul kõik asjad ära teha. Ma polnud enam nii ärevil ning ma sain igale ülesandele rahulikult keskenduda,» ütleb Yulia, kes tundis, et toitumine muutis ta rahulikuks ning ta saavutas endaga sügavama ühenduse.

Nahk muutus pehmemaks

«Mu nahk muutus pehmemaks ja säravamaks, ilma et oleksin mingisuguseid kehakreeme kasutanud.»

Füüsiline vastupidavus paranes

Yulia tunnistab, et ta saavutas dieedi ajal nii joostes kui jalgrattaga sõites paremaid tulemusi. 

Lõpuks jäi Yulia ka lapseootele.

Vaata täispikka videot siin:

Kui ka sina soovid banaanidieeti proovida, tasub meeles pidada, et banaanides sisalduv kiudainete ja puuviljasuhkru kogus võib mõnele inimesele liiga teha. Põhjalikke muutusi toitumises tasub arutada oma ala eksperdiga, soovitab Woman Daily Magazine.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles