Pruudile pealtnäha süütu foto saatnud mees jäi petmisega haledalt vahele

Naine
Copy
Foto: Kuvatõmmis TikToki videost

Tänapäeva nutitelefonidel on rohkesti erinevaid funktsioone. Neid on lausa nii palju, et pea võimatu on kõigist täit ülevaadet omada. Teadmatus võib aga väga valusasti kätte maksta ja järgnev lugu on selle ehedaks tõestuseks.

Tiktokker Serena Kerrigan jagas rakenduses pilti, mille saatis talle mees, kellega ta on mõnda aega kohtamas käinud. Vastab vist tõele, et üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna...

Esmapilgul oli tegemist täiesti süütu fotoga, kust vaatas vastu hotellitoa voodi ja sellele asetatud pehme kaisuloom. Siis aga vajutas naine pildi live versioonile ja sai aru, et mees polnud hotellitoas kaugeltki üksi. iPhone'i pildistamisfunktsioon reetis, et sellele samale voodile heitis end hetke pärast ka üks naisterahvas.

«Kui mees, kellega kohtute ütleb, et igatseb teid, kuid siis klõpsate live pildile,» kirjutas Serena sotsiaalmeediaplatvormile TikTok postitatud klipi juurde.

«Mu suu vajus lahti kiiremini kui tema voodisse,» kommenteeris üks vaataja. «Parem uskuge, et ma vaatan nüüd kõik oma telefonis olevad pildid läbi,» lisas teine.

Oli ka neid, kes polnud kindlad, ega tegemist ometi naljaga pole. Serena kinnitas kommentaariumis, et paraku vastab see 100 protsenti tõele.

Kas sina olid selle funktsiooni ohtudest teadlik? ?

@serenakerrigan

Looks like you have some company ?

♬ Oh No - Kreepa
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles