2016 versus 2021: viie aasta tagused meigitrendid panevad kulmu kergitama

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Foto: Kuvatõmmis

Trendid tulevad ja lähevad palju kiiremini, kui sa ilmselt tegelikult tähele paned. TikToki viimane trend toob hästi välja selle, kui palju on muutunud meigitrendid viimase viie aastaga.

2016. aastal oli meigisõprade rutiin ilmselt väga põhjalikult läbi mõeldud – põhjalik silmameik, luksuslikult meigipõhja, peitekreemi, glitterit, otsa matt lõppviimistlus. Ning seejärel seati sammud sinna, kuhu iganes pidi minema – näiteks poodi.

Kui nüüd võrrelda seda aeganõudvat ja külluslikku meigirutiini selleaastase moega, on asi kui öö ja päev. Need kaks eksisteerivad erinevates reaalsustes.

@namglami

2016 vs 2021 which side do you prefer? ? #2016vs2021 #makeupvs #makeuptrend #fyp #beauty

♬ Chun Swaee ITSBARBIEBETCH - Ava ?

Hästi toob selle erinevuse välja hiljutine TikToki trend, kus kasutajad meigivad ühe näopoole nii, nagu nad tegid seda 2016. aastal ja teisel näopoolel näitavad, mida teevad täna. Praegu on moes palju loomulikum ja säravam ilme – kohevad kulmud, pastelltoonid, õhetavad põsed.

Kumbki meik pole muidugi hea ega halb. Meik ju ongi kunst. Aga selleks, et rituaalselt iga päev kaks tundi meiki teha, kulus ilmselt palju aega ja energiat.

@eilidhdickson_

it’s crazy how makeup trends change! which one do you prefer? #makeup #makeuptutorial #mua #fyp #makeuptransformation #2016vs2021 #lgbtq #wlw #gay

♬ Chun Swaee ITSBARBIEBETCH - Ava ?

2016. aastal aga oligi moes luksus ja küllus. Pealegi olid turule oma meigitoodetega tulnud just Kylie ja Kim, Youtube’is toimus aga meigi-juutuuberite plahvatus.

Täna aga oleme me kõik viis aastat ja ühe pandeemia võrra targemad ning eelistame kõik kulutada oma aega pigem mujale, mitte niivõrd meigimaski loomisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles