Tõsine mure Venemaa kuurortides: turiste tülitavad loomakostüümides inimesed

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy

Turistidelt raha välja meelitamine on puhkusesihtkohtades paljude kohalike eesmärgiks. Selleks tarbeks ei jää mõnel inimesel leidlikkusest sugugi väheks.

RIA Novosti annab teada, et Sotšis vahistati kaks loomakostüümides huligaani, kes möödujatelt raha välja pressisid. Nad peavad nüüd viis päeva trellide taga veetma.

Kohaliku siseministeeriumi allosakond andis teada, et munitsipaalpolitseile esitati kaebus: kaks noort on riietanud end elusuurustesse loomakostüümidesse ning esinevad nüüd eesli ja hobusena. Nad astusid möödujatele ligi, pakkusid pildistamisvõimalust ning nõudsid siis selle eest raha. Kui pakkumisest keelduti, sõimasid noormehed turistide näo täis.

Selline käitumine lõppeski nende jaoks politseijaoskonnas. «Esitasime neile süüdistuse huligaansuses,» ütles jaoskonna pressiesindaja.

Samal päeval oli Sotši keskuses veel üks loomaks riietunud tegelane inimesi tülitanud. Politsei kinnitab, et hoiab sellelaadsetel sündmustel väga pingsalt suve lõpuni silma peal ja ei lase neil korduda.

Päev varem aga olid sarnast trikki proovitud Jaltas, kus «kaelkirjak», «sebra» ja «hiir» nõudsid fototeenuste eest raha. Loomakostüümid konfiskeeriti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles