Kümme kuulsat naissoost petjat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Heche
Anne Heche Foto: Reuters / Scanpix

The Frisky ladus ritta kümme kuulsat naist, kes on endale muuhulgas tähelepanu toonud ka truudusetusega. 

Whoopy Goldberg tunnistas telesaates «The View», et ta pettis oma meest abielu jooksul mitu korda. Whoopy ei tundu ehk sellise naisena, kes üle aisa lööks, kuid naine kaitses saates kõne all olevat petjat Jesse Jamesi ettekäändel, et võib-olla otsis mees midagi erilist. Siis ta lisas, et pettis oma meest umbes viis või kuus korda ning mainis, et inimesed teevad mõnikord vigu.

Meg Ryanil oli afäär kaasstaari Russell Crowe’ga ning see lõpetas ta abielu Dennis Quaidiga. Aastaid hiljem selgitas naine, et petmisele tõukasid teda ta abikaasa arvukad salasuhted kogu abielu jooksul.

Madonna ja Alex Rodriguez’e salasuhe põhjustas kaks lahutust. Mees jättis oma naise Cynthia ning Madonna lahutas abielu Guy Ritchie’ga, kuigi erinevate allikate sõnul oli nende suhe juba ammu läbi. Paar ise väitis, et enne lahutust toimunud petmine põhines vaid tunnetel, kuid kõigil on millegipärast omad kahtlused.

LeAnn Rimes järgis Meg Ryani eeskuju ning läks samuti patuteele kaasnäitleja Eddie Cibrianiga. Nad mõlemad olid sel ajal abielus ning afäärist kujunes skandaal. Rimes lahutas oma abikaasast Dean Sheremetist ning jätkas suhet uue kallimaga.

Jessica Simpson rikkus oma tõotusi abikaasa Nick Lachey’le juba üsna kiiresti pärast abielu. Blond kaunitar kohtus salaja Maroon 5 laulja Adam Levine’iga.

Esiteks jättis Anne Heche oma lesbisõbranna Ellen DerGeneresi kaameramees Coleman Laffooni nimel maha ning siis pettis tedagi näitleja James Tupperiga. Heche ja Tupper on siiani koos ja neil on nüüd lapski, kuid see mees peaks küll tuleviku suhtes tähelepanelik olema.

Ajakiri Vibe nimetas Gabrielle Unioni suurimaks petjaks. Tuleb välja, et näitlejataril on lausa kalduvus ringi vaadata. Ta mitte ainult ei peta, vaid talle meeldivad ka mehed, kes on juba hõivatud. Ilmselt on meestel sellisele kaunitarile raske vastu panna.

Tori Spelling on aastaid üritanud kuulsust koguda, kuid kõige rohkem tähelepanu sai ta siis, kui pettis oma abikaasat Charlie Shaniani Dean McDermottiga. Suhe lõpetas mõlema petja abielud ning paar abiellus peagi. Tori on väitnud, et ta ei kahetse midagi ning oleks valmis kõike kordama.

Näitleja Ingrid Bergmanil oli skandaalne salasuhe lavastaja Roberto Rosselliniga, kuigi ta oli abielus doktor Aron Petter Lindströmiga. Skandaal paisus tohutuks, kui selgus, et naine jäi oma armukesest lapseootele.

Elizabeth Tayloril oli palju abikaasasid, seega ei peaks see kedagi üllatama, et tema abieludes esines ka truudusetust. Pärast üsnagi avalikku afääri Eddie Fisheriga otsustas paar abielluda, kuid abielu ei kestnud kaua, sest naine vahetas peagi mehe Richard Burtoni vastu välja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles