Karolin Kuusik: presidendi vastuvõtt näitas Eesti moe head taset

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luuletaja Kristiina Ehin ja Silver Sepp
Luuletaja Kristiina Ehin ja Silver Sepp Foto: Postimees

Cosmopolitani ilu- ja moetoimetaja ning tuntud stilist Karolin Kuusik tõdes, et eilne presidendi vastuvõtt näitas väga head taset.

Stilist vaatas vastuvõtu ülekannet enda sõnul lausa naudinguga. «Igal aastal on teatud värvitrendid - seekord oli näiteks palju sinist, rohelist ja kollast,» lisas ta.

Soengutes oli stilisti sõnul märgata modernsemat joont - isegi hobusesabadeni välja. «Oli märgata ka välismaa moelavade trende - geomeetriat, säravaid või niinimetatud vesiseid pindu ja kahekümnendate taljest allpool asetsevat vöökohta.»

Kõige silmapaistvama välimusega jäid Kuusikule silma Maile Grünberg, Tiina Kaalep ja Kristiina Ehin. Maile Grünbergi puhul tõstis ta esile tugevat ja selget tervikpilti koos soenguga. «Lahedad värvid ja hea näide sellest, et litrid ei ole ainult õblukeste jaoks- kõik oleneb sellest, kui enesekindlalt sa midagi välja kannad.»

Tiina Kaalepi välimus oli stilisti sõnul intelligentne ja tagasihoidlik, kuid väga ilus. «Minu õhtu lemmikkleit,» kinnitas Kuusik. Kristiina Ehin kandis stilisti sõnul kleiti, mis ei varjutanud tema enda ilu, vaid tõi selle veelgi rohkem esile.

Ka presidendiproua Evelin Ilvese kleit oli Kuusiku sõnul kooskõlas maailma moega tänu selgetele geomeetrilistele vormidele. «Kleidi lõige tõi esile tema kaela- ja õlajoone, täitsa julge lahendus. Ka juukseehted on hetkel väga moodsad.»

«Meestest jäid silma Peeter Volkonski ja Karl-Martin Sinijärve säravad vestid - väga nutikas ja mänguline lahendus,» tõi ta lisaks välja.

Halbu näiteid ei osanudki Karolin Kuusik nimetada, sest üldine tase oli tema sõnul nii kõva. Kuusiku enda loomingut kandsid kolm vastuvõtu külalist, kelle nimesid ta ei soovinud välja tuua.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles