Viis asja, mida head partnerid teineteisele ütlevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui reisid võõrale maale, on ikka hea teada mõnd väljendit kohalikus keeles. Samuti aitavad teatud algelised fraasid ka abielus omavahel õigesti suhelda. 

Oluline on olla aus. Kui soovid, et su suhe kallimaga kestaks, siis järgi neid nõuandeid, millest kirjutab Redbook.

1. «Me astume koos sellele vastu.»

Abielu jooksul tuleb ette mitmeid katsumusi. Näiteks ütles abikaasa sulle, et kaotas töö. Sul on reageerimiseks aega viis sekundit, mille jooksul saad teievahelist sidet tugevdada ja tõestada, et te suhe on tugevam kui ükski raskus. Kui lased aga selle võimaluse käest, siis tekivad kahtlused.

2. «Sa oskad seda paremini kui mina.»

See on suur varandus kui kumbki partneritest oskab oma vigasid tunnistada. Kui tema saab köögis paremini hakkama, siis ära ürita teda juhtida - astu kõrvale ja ole tänulik, et saad nautida ta vaimustavaid toitusid.

3. «Ma olen vihane.»

Inimesed ütlevad tihti, et nad ei ole vihased, sest tahavad tülitsemist vältida. Tegelikult lükkab see konflikti vaid edasi. Kui suudad oma tundeid täpselt ja ausalt väljendada, saavutad oma eesmärgi palju kiiremini.

4. «Palun räägi mulle, mis toimub.»

Tüli käigus on see parim, mis sa öelda saad, et nii-öelda uksi avada. See annab kallimale teada, et oled olemas, kuulad ja tahad, et ta räägiks.

5. Kõik, mida öeldakse näost-näkku.

Elame ajastul, mil inimesed väljendavad oma tundeid arvutite ja nutitelefonide vahendusel. Vabanduse lugemine ei kutsu esile samasuguseid tundeid, kui selle kuulmine ja empaatia nägemine. Paarid, kes on teineteisele olemas nii füüsiliselt kui emotsionaalselt, on palju lähedasemad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles