Kristian Steinberg esitleb FIBITil põnevat meesterõivaste kollektsiooni

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristian Steinberg
Kristian Steinberg Foto: Fibit

Laupäeval, 10. märtsil esitleb Londonis tegutsev Eesti päritolu moekunstnik Kristian Steinberg Viru keskuses toimuva FIBITi moefestivali raames oma uhiuut meestele suunatud autorikollektsiooni Savile Row goes East End.

Kristian Steinbergi teine, seniesitlemata kollektsioon tasakaalustab FIBITi moefestivali maskuliinse lahendusega. FIBITil pole seni ühtki ainult meestele mõeldud kollektsiooni esitletud.

Kollektsioon Savile Row goes East End ühendab maailmakuulsa rätsepate tänava loome ja boheemlasliku, kuid trendika Ida-Londoni. Rätsepapintsakud ühendatakse kodukootud alpaca-villast kampsunite ja erksates värvides minimalistlike triiksärkidega.

Ülikonnad on mänglevas koloriidis, kus püksid ja pintsak on samast kangast, kuid loovad kontrasti läbi kasutatud värvide. See annab mehele võimalusi ja variatsioone, et leida unikaalne rõivastus.

Kristian Steinbergi eesmärk oli saavutada igapäevaselt kantav, ent siiski eriline kollektsioon. Seega valmis kogu kollektsioon koostöös parimate Inglise rätsepate, kudujate ja käsitöölistega.

Kollektsiooni kandva teemana nimetabki Steinberg käsitööd ning oma moeloomes demonstreerib ta väiketootjate valmistatud rõivaste modernsust ja eripära, kus igale esemele luuakse oma elulugu ja identiteet.

Kristian Steinbergi uue kollektsiooni esmaesitlus toimub laupäeval, 10. märtsil kell 17:20 Viru keskuse aatriumis. Moeetendused on kõigile avatud ja tasuta.

FIBIT on Viru keskuse moeürituste sari, mis tutvustab igal kevadel ja sügisel algava hooaja moetrende. Tänavu kevadel toimub FIBIT kuueteistkümnendat korda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles