IT Kolledži vastulöök TTÜ reklaamile: meie ei taha endale lolli, taskukoeraga tibi!

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader videost

Kui TTÜ reklaamis oma 20. märtsil toimuvat avatud uste päeva ideega, et noorel naisel on sellest ülikoolist võimalik endale normaalne mees leida, siis IT Kolledž otsustas sellele parodeerides vastata.

«Mm... teadmised... teadmised on olulised, aga tegelikult tullakse IT Kolledžisse selleks, et leida siit endale ilus ja ka tark naine ja ka loomulikult palju raha teenida,» ütleb noormees klipi alguses.

Ning parodeerides sülekoerakesega rääkivat TTÜ reklaami neiut, jätkab oma iPadi silitades: «On ju nii, et meie ei taha endale mingit lolli, taskukoeraga tibi, kes kogu meie hea palga raiskab ära ilutoodete ja küünehoolduste peale.»

«Meie loome koos oma tüdrukuga uue Skype’i ja saame väga rikkaks, eks ju?» ütleb ta siis, kui tema kõrvale tuleb tagasihoidlik tumeda peaga tütarlaps.

Klipi lõpus ütleb reklaamtekst jällegi TTÜ omaga analoogselt: «Miks mitte - IT Kolledžist saad endale tasemel teadmised ja võib-olla isegi normaalse naise - mehe loomulikult ka.» Paroodiaga reklaamitakse ühtlasi TTÜga samal päeval, 20. märtsil aset leidvat avatud uste päeva nimega « Uudishimupäev».
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles