Elle Kull: koduse harmoonia saab lapsepõlvest ellu kaasa

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elle Kull
Elle Kull Foto: SCANPIX

Kroonika küsis Ugalas esietenduva draamakomöödia «Kalmistuklubi» näitlejatelt Rita Raavelt, Elle Kullilt ja Luule Kommissarovilt, kellega kolmest peategelasest nad ise endas enim sarnasust ära tunnevad. Elle Kull (60) tunnistas, et samastub oma Dorisega, aga mitte sada protsenti. 

«Tean, et kui minu isaisa suri, siis isaema hääbus samal aastal kurbusesse - läks suurema haiguseta lihtsalt mehega kaasa. Ka minu ema ja isa elasid oma abielu hästi. Ja jällegi, minu isa surres oli ka mu ema põhjendamatult juba haiglas, minemas. Samal aastal sündis mul Gregori ja see tõi ta elu juurde tagasi - tal oli vaja minu last hoida,» selgitas Elle, miks on Doris talle selles näidendis kõige arusaadavam.

«Ma ei räägi, et minu üks ja ainus abikaasa Kerge on mul alati ideaalne olnud… Aga loomupäraselt, kui sul kodus on lapsest peale olnud mingi harmoonia, siis saad sa selle pagasi ellu kaasa. Et ei hakkagi tõmblema kümnes suunas. Pigem püüad säilitada - ehitada seda, ja kui vaja, ka parandada. Muidu võidki ju vahetama jääda, üldse mitte õnnelikuks saades.»

Loe intervjuud Luule Komissarovi, Elle Kulli ja Rita Raavega värskest Kroonikast!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles