Julia Roberts ei poolda ilusüste

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Roberts (44)
Julia Roberts (44) Foto: SCANPIX

Julia Roberts ei ole salanud, et ta on proovinud iluhooldusi ja Botoxit, kuid ta jõudis järeldusele, et loomulik vananemisprotsess on parem.

Näitlejanna loobus ilusüstidest, sest ei olnud tulemustega rahul, vahendab geniusbeauty.com. Enim häiris Robertsit, et ilusüstid ei lasknud tal oma tundeid väljendada.

44-aastane näitlejanna eelistab, et ta lapsed saaksid ta näoilme järgi aru, millest ta mõtleb ning kui palju ta neid armastab, sest Botoxi süstijatele on omane pidev üllatunud näoilme.

Ta rääkis ühes intervjuus, et proovis ilusüste, kuid siis oli tal kuid järjest üllatunud näoilme ja see ei meeldinud talle.

«Mul on kolm last, kes peavad teadma ja nägema, mida ma tunnen. See on väga tähtis!» rääkis Roberts. «Ma ei mõista kohut nende üle, kes eelistavad ilusüste, kuid mina pean saama liigutada oma kulme, huuli ja naeratada nii, et silmanurkadesse tekivad kortsud.»

Sarnasel arvamusel on ka Penelope Cruz, kes on korduvalt tunnistanud, et ei karda vananemist, sest tema arvates kajastab iga korts naise näos elus kogetut.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles