Mis on Anu Saagimi ilu saladus?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim; "Olen üle prahi!"
Anu Saagim; "Olen üle prahi!" Foto: Miira

Loore Härmat küsis Kroonikas nelja tuntud Eesti naise käest nende igapäevaste meigiharjumuste, lemmikilutoodete ja salajaste ilunippide kohta - teiste seas avaldas oma saladused ka äsja 50. sünnipäeva tähistanud Anu Saagim.

Anu rääkis, et hommikuti käib ta külma duši all ning seejärel lööb keha läikima jojobaõlisse lisatud sandli- ja teepuuõliga. Enne kodust lahkumist kannab ta näole Veld’si Roibos Flash Repairi ning kulmud ja ripsmed saavad turgutust naturaalsest seerumist Yxes. Viimistluseks ripsmetušš Helena Rubinsteinilt, põsepuna Joicolt ja huuleläige YSLilt.

Päeva jooksul niisutab aga naine nägu Maci mineraalveega.

Anu lemmikilutooted on Veld’s Pure Pulp ja XIM-UP ning Dr. Hauschka roosikreem, salanippideks aga vesi, mesi, värske õhk, kerge sport, kamaluga vitamiine, hea uni, jasmiinitee, aurusaun, jogurt nii sees- kui välispidiselt ning võimalusel kord nädalas põhjalik spaahooldus.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles