Kas su jalad on sandaalideks valmis?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilmad lähevad kiiresti järjest oivalisemaks ja suvi on kohe varsti käes. On aeg jalad talveunest äratada ja lahtiste jalanõude kandmiseks tipptasemele viimistleda.

Hoolitsetud jalad on ilusad. Muidugi võiks pediküüri teha regulaarselt ka talvel, aga olgem ausad – paljud meist ei viitsi sellega tegeleda siis, kui kantakse igapäevaselt kinniseid jalanõusid. Siin on mõned nõuanded portaalist allwomenstalk.com, et jalad lahtistes jalanõudes kaunid ja seksikad välja näeksid.

  • Kanna jalgadele alfa-hüdroksühapet sisaldavat kreemi, mis aitab vabaneda talvega kogunenud kuivast ja surnust nahast. Hõõru seda jalgadele igal õhtul enne magamaminekut, et kannad muutuksid pehmeks.
  • Teepuuõli on hämmastav eeterlik õli, sest sel on mitmeid kasutusvõimalusi. Jalgadel saad kasutada seda antiseptikuna, sest see tapab jalaseene. Tee jalavanne ja lisa vanniveele paar tilka teepuuõli.
  • Hõõru liigne nahk maha kannariivi või pimsskiviga. Võid kasutada ka tugevamat koorijat.
  • Küünenahk on väga tüütu ja varbaküüntel on seda päris palju. Lükka küünenahk tagasi, kui oled teinud jalavanni või käinud duši all ja nahk on pehme. Pärast tagasilükkamist lõika liigne nahk ära.
  • Nii nagu niisutad ülejäänud nahka, niisuta ka jalalabasid jalakreemiga igal hommikul.
  • Kui sõrmeküüned on pikalt ilusad, siis varbaküüned seda ei ole. Pikad küünised jätavad räpaka mulje ja võiksid neid piisavalt tihti trimmida. Ära unusta ka viilimist!
  • Kaunis küünelakk on kirsiks tordil. Sel kevadel on moes pastelsed toonid, kuid see ei tähenda, et peaksid endale piiranguid seadma. Ole julge ja proovi erinevaid kirkaid värve.
  • Ilusad lahtised kingad ja sandaalid toovad su kaunid jalad esile. Hoolitse selle eest, et jalatsid oleksid puhtad ja ei hõõruks nahka. Kanna suvel erineva kujuga sandaale, et vältida päevitusrante.
     
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles