Karolin Kuusiku ilurelv: päikesekaitsekreem

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karolin Kuusik.
Karolin Kuusik. Foto: SCANPIX

Stilist, moekunstnik ja Cosmopolitani ilutoimetaja Karolin Kuusik peab stiilse välimuse kõrval olulisimaks säravat ja tervet jumet.
 

Suve saabudes soovitab Karolin kõigil naistel näha pisut enam vaeva, et nahka päikese eest kaitsta ja võimalusel enneaegseid kortsukesi ära hoida. Ta ei usu, et nahka oleks võimalik «ette trimmida», kuid leiab, et üks imerelv on küll olemas: «Päikesekaitsekreemid! Kasutan eraldi kõrge päikesekaitsefaktoriga kreemi nii näole kui ka silmadele ja kannan päikeseprille.»

Karolin testib juba neljandat korda korraldatava Cosmopolitani Iluauhindade võistluse raames uusimaid ilutooteid. Lisaks Karolin Kuusikule on sõltumatus žüriis Cosmopolitani peatoimetaja Anu Lill, näitlejanna Elina Pähklimägi, lauljatar Liis Lemsalu, juuksur Maarika Heering ja meikar Maarja Sild.

Testimine kestab kuus nädalat ning testitavad tooted on iga žüriiliikme käes nädala. Ürituse eesmärk on aidata Cosmopolitani lugejatel selekteerida poes müüdavatest ilutoodetest parimatest parimad.

Pidulik auhindade kätteandmine toimub 23. mail Teletornis.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles