Nii Eestis kui Ameerikas on naiste nõutuim ilulõikus rindade suurendamine

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui ameeriklannad on usinad oma rindu kergitama või vähendama, siis Eesti naised püüavad pigem silmalauge korrigeerides vananemismärkidest vabaneda - nõutuim ilulõikus on mõlemas riigis rinnapartii suurendamine, kirjutab Õhtuleht.

Ameeriklaste edetabeli kümme esimest iluoperatsiooni (rindade suurendamine, rindade tõstmine, rindade vähendamine, kaela ja näo pinguldamine, silmalaugude korrigeerimine, ninalõikus, lõuaimplantaadid, otsaesise korrigeerimine, rasvaimu, kõhuplastika) on ilukirurgide kinnitusel täiesti kättesaadavad ka Eestis, kuid igas kliinikus kõiki operatsioone ei tehta, sestap on nõutuimad operatsioonid kliinikuti erinevad.

«See arvamus, et ilukirurgia on vaid rikaste ja ilusate pärusmaa, pole juba ammu valdav, muidu ei tuleks ju minu juurde metsatalu perenaine lõtvunud ülalauge korrigeerima ega rindu suurendama - ta ei tööta oma kehaga, ta teeb seda enesetunde pärast,» ütleb Tartu esteetilise kirurgia erakliiniku Clinica juhataja, plastikakirurg Peep Pree.

Tallinnas omanimelist plastikakirurgiakliinikut pidav Merle Sellendki kinnitab, et plastiline operatsioon ehk ilulõikus, nagu seda rahvasuus kutsutakse, mõjutab nii enesetunnet kui ka psüühikat. «Kui inimene saab endale muret teinud iluvigadest lahti, tunneb ta end paremini,» ütleb ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles