Annely Peebo: unistusi ei pea ostma, need on kõigile vabalt kättesaadavad

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annely Peebo
Annely Peebo Foto: Andres Teiss

Ooperilauljanna Annely Peebo rääkis ajakirjale Naised, et unistamine on midagi, mis ei tohiks kunagi inimestes otsa lõppeda.

«Unistamine on väga positiivne, sest kui inimesed lõpetaksid lootmise ja unistamise, oleks lihtsalt väga kurb,» selgitas ta. «Unistada tuleb ja seda ei pea õnneks ostma ning see on ka kõigile vabalt kättesaadav.»

Annely ise unistas lapsena muidugi lauljaks saamisest. Kuigi tal oli seda unistust raske meenutada, soovis ta enda sõnul alati laulda ja laval olla. Selle nimel on ta ka kõvasti vaeva näinud, alustades muusikaõpingutega juba 6-aastaselt. «Kui ma nüüd seda lapsepõlveunistust meelde tuletan, siis minul on see küll täide läinud.»

Naine lisas, et ta peab nüüd kümne küünega oma saavutustest kinni hoidma, et see ka nii jääks. «Pole midagi ilusamat kui endale midagi kaunist ette kujutada ja soovida. Ma leian, et kui inimesed seavad endale kõrged sihid, liiguvad nad kas või natukene nende poole.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles