Kaugsuhtes olemise eelised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teatud inimeste jaoks võib kaugsuhe tunduda meeletult suure proovikivina, kuid inimesed, kes on tihti lahus, näevad neid suhteid pigem positiivsena.

Ka mõned kuulsad paarid elavad tihti lahus. Üheks selliseks on Victoria ja David Beckham. Mõlemal on tihedad graafikud, mis neid tihti lahus hoiavad ja sunnivad elama erinevates kodudes kahel pool ookeani. Ometi tunnistavad Victoria ja David, et distants ei vähenda nende armastust, vahemaa pigem muudab omavahelise sideme tugevamaks, kirjutab Divine Caroline.

Järgnevalt on välja toodud kaugsuhte mõned plussid.

Tulemuseks on parem sina. Sul on palju aega enda jaoks, seega kasuta seda ära, sest see võib viia tervema mõtlemise, keha ja vaimuni. Sul on rohkem aega järgida oma unistusi. Sa saad töötada oma karjääri või hariduse nimel, et kui saabub aeg partneriga koos elama hakata, oled oma elus paremal kohal.

Sa võid saada «kõik». Paljud vallalised igatsevad seltskonda ja armastust, kuid paljud suhtes olevad inimesed igatsevad vabadust, mis neil vallalisena oli. Kaugsuhtes on sul nii armastus, toetav partner kui ka aeg iseenda jaoks. See on ideaalne kombinatsioon vallaliste ja suhete maailmadest.

Paljudele meeldiks selline suhe. Rääkides õnnetute paaridega kuuleb tihti taolisi lauseid: «Ma kavatsesin minna magistriõppesse, aga siis kohtasin oma armastatut ja me hakkasime koos elama.» Armastusest pimestatuna on lihtne seada tagaplaanile unistused, sest sulle tundub, et miski muu ei oma tähtsust. Kuid aastaid hiljem võib see suhtele negatiivselt mõjuda. Kui partner elab sinust kaugel, on sul piisavalt aega oma unistuste täitmiseks.

Suhe muutub tervemaks ja tugevamaks. Kui kaks suhtes olevat inimest järgivad isiklikke unistusi, kandub sellest tulenev positiivne energia üle nende suhtesse. Paar on ainult nii tugev, kui kaks inimest, kes selle moodustavad. Kui kumbki partner tunneb, et neil pole piisavalt vaba aega või nad on pidanud oma unistustest loobuma, on kannatajaks suhe.

Suhe võib endiselt olla romantiline. Lahus olemine ei tähenda, et kohtlete üksteist kui võõraid. Võite iga päev leida võimalusi ühenduse saamiseks ning isegi soovida oma partnerile «head ööd» igal õhtul. Kaasaegse tehnoloogia abil saate üksteise nägu näha ja oma päevast rääkida, samal ajal kui sööte õhtusööki. Ärge mõelge, et kaugsuhtes puudub kirg! Olete mõlemad veelgi kirglikumad ja romantilisemad kui leiate ainulaadseid võimalusi, et säilitada omavahelist sidet distantsi tagant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles