Seitse hämmastavat fakti meestest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed ei näita oma tundeid ja ei soovi sel teemal sõna võtta? Vale puha! Toome sinuni üllatavad faktid.

Seitse hämmastavat fakti meestest, vahendab Fem.com.

1. Mehed suudlevad teistmoodi kui naised.

Kas sa teadsid, et paljud mehed suudlevad hea meelega lihtsalt selleks, et seksini jõuda? Seda on tõestanud ka psühholoogiline uuring New Yorgis ülikoolis.

Kui mehed suudlevad, siis eelistavad nad erinevalt paljudest naistest märga ja keelega suudlust. Nii kasvab neil erutus.

2. Mehed räägivad sama palju kui naised.

Ameerika Ühendriikide ja Mehhiko teadlased avastasid Texase ülikoolis läbi viidud uuringu põhjal, millest võttis osa 396 õpilast, et mehed räägivad päevas keskmiselt vaid 546 sõna vähem kui naised. Kui naised rääkisid keskmiselt 16 215 sõna, siis mehed 15 669 sõna.

Tööl räägivad mehed isegi rohkem kui naised.

3. Mehed ei suuda ilusat naist nähes selgelt mõelda.

Kui mees näeb kaunist naist, ei suuda ta momentaanselt oma telefoninumbrit öelda. See on täiesti võimalik, tõestavad Radboudi ülikoolis läbiviidud uuringud, millest võttis osa 40 meest.

Tulemus: mida atraktiivsem naine, seda kehvem mälu mehel. Naistel, muide, puudub selline efekt.

4. Mehed näevad kaugemale paremini.

Kas sa teadsid, et naised on tihti lühinägelikud, mehed aga kaugelenägelikud? See selgus ühes Londoni kolledžis uuringute käigus.

Samuti on sellele kiviagne seletus: naised olid harjunud marju või puuvilju korjama (lähedale vaadata), meestel tuli aga loomi küttida ja kaugusesse vaadata.

5. Mehed ütlevad esimestena «ma armastan sind».

Ütle veel, et mehed oma tundeid ei näita: vastavalt ElitePartner uuringule, suutis 65 protsenti meestest ja vaid 45 protsenti naistest juba pärast paarinädalast suhet oma partnerile öelda «ma armastan sind».

16 protsenti naistest ootasid sellega vähemalt 6 kuud. Niikaua pidasid vajalikuks oodata kõigest 7 protsenti meestest.

6. Mehed on stressitundlikumad kui naised.

Mehed on n-ö tugevam sugu. Kas ikka on? Saksamaa sisearstid on kindlaks teinud, et tugev stress mõjutab meeste suremust 30 protsendi võrra. Naiste puhul on stress keskmist eluiga minimaalsel määral mõjutanud.

7. Mehed helistavad rohkem kui naised.

Ja veel üks tõestus - tegelikult on mehed need, kes ei suuda jälgida, kui kaua nad telefoni otsas ripuvad.

Üle ühe tunni rääkis telefoniga päevas 10 protsenti meestest, pikalt lobisevaid naisi oli seevastu 7 protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles