Anna Levandi hea vormi retsept on tühi külmkapp ja näljatunne

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Levandi
Anna Levandi Foto: Jelena Rudi

Anna Levandi (47) tunnistas ajakirja Eesti Naine augustinumbri kaaneloos, et sööb päevas vaid ühe korra sooja toitu ning õhtusöögi jätab üldse vahele.

Anna Levandi hindab oma head vormi ja nooruslikku välimust ega taha seda kaotada. «Ma pole kunagi paks olnud,» selgitas ta. «Aga teatud vanuses lisandub ikka aastaga kiloke. Ostad jälle number suuremad riided ja rahustad ennast, et vaata passi – selles vanuses ongi nii… Aga ei ole ju! See on puhas laiskus, minnalaskmine, mugavus!»

Anna usub, et tänapäeval söövad paljud inimesed liiga palju, kuid kui kõht ei ole tühi, siis ei ole vaja viis korda päevas näkitseda. Tema retsept on tühi külmkapp ja näljatunne: esimene ei lase üle süüa ja teine annab teada, millal on vaja süüa. «Mida paremas vormis inimene, seda vähem ta sööb.»

Hommikuti sööb naine kausikese 0,1 protsendilist kodujuustu ning lõuna paiku joob tassi latte't (piimakohv), mis on Anna sõnul nagu toit koos ergutava kofeiiniga. Pärast trenne sööb ta pärastlõunal suppi või praadi ning valib selle, mis parasjagu isutab. Kuna naine jõuab õhtul hilja koju, siis õhtusööki ta ei söögi. «Varem me sõime, siis – järgmisel hommikul oli kilo juures, mille päeva jooksul maha raputasin. Enam ei söö meil õhtul keegi peale pisipoja. Kõik on kaalufriigid. Naudime oma vormi, üksteisega olemist ja elu!»

Loe pikemalt Anna Levandist ajakirja Eesti Naine augustinumbrist!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles