Viis märki, et mees soovib last saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sinu partner on lapse saamiseks valmis? Kuigi mehed ei rutta sel teemal eriti sõna võtma, võib jälgida ja analüüsida sellele viitavaid märke, et nad on valmis.

Oluline on tähele panna märke, mida sinu partner mõtleb, kuid ei ütle, vahendab Frauenzimmer.de.

Viis märki, et sinu mees soovib last saada:

1. Mehe sõbrad saavad isaks

Tema sõpradel ei ole enam aega temaga jalgpalli mängida või nädalavahetustel pubisse minna. Selle asemel uurivad nad ultrahelipilte beebist või tegelevad oma lapsega.
Seetõttu ootab ka sinu mees oma uut rolli.

2. Mees ütleb: «Kui see peaks juhtuma, siis olgu nii»

Kui aasta tagasi oleks olnud soovimatu rasedus mehe jaoks kõige hullem õnnetus maa peal, siis nüüd näeb ta asju hoopis teise nurga alt. Ta ei küsi sinult enam, kas sa võtad ikka beebipille. Ta näeb, et te pole enam 20-aastased ja saate lapsele oma armastust pakkuda.

3. Mehele meeldib mängida lapsehoidjat

Kui su mees on onuks saanud ja hea meelega lapsega mängib ja end isegi lapsehoidjaks pakub, siis on see kindel märk sellest, et ta sobib lastega ja soovib neid isegi saada.

4. Mees leiab järsku, et korter jääb teile liiga väikeseks

Kui su mees leiab järsku, et suurem korter oleks palju mugavam ja kenam ning ta vajab eraldi töötuba, viitab see kõik sellele, et töötoast saab kunagi lastetuba.

5. Mees tahab kindlat tööd fikseeritud töölepinguga

Varem oli ta töö suhtes paindlik – läks hiljem tööle või tegi ületunde. Nüüd soovib ta aga kindlat graafikut ja fikseeritud töölepingut. Nii näitab ta soovi kaitsta perekonda ning kindlustada regulaarne sissetulek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles