Video: kas tegemist on kõige romantilisema abieluettepanekuga?

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Alles hiljuti levis internetis video sellest, kuidas peigmees korraldas pruudile flash mob-abieluettepaneku, kus terve tänavatäis inimesi tantsis.

Nüüd on sama teinud Bostoni mees Jack, kes organiseeris oma tüdruku Teresa Elsey käe palumiseks võõraid inimesi naisele tänaval lilli andma, kirjutab Daily Mail.

Videos on näha, kuidas naist jälgitakse ja talle aeg-ajalt lilli kingitakse. Naine liigub koos peigmehega, et pärast tööd väiksele kohtingule minna.

Lõpuks on naise süli lilli täis ja võõrad kogunevad tema ümber, samal ajal kui Jack salaja eemale hiilib, et sabakuub selga tõmmata.

Mehe naastes juhib ta naise pingile istuma, taustaks mängib bänd ja mees esitab oma küsimuse. Naine vastab jaatavalt, mille peale publik vaimustunult aplodeerib.

Peigmees ütles, et kuna küsimus ise teda närvi ei ajanud, siis ta otsustas välja mõelda suure ja keerulise plaani, mille pärast muretseda.

Vaata videot SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles