Kerttu Rakke loeb meelsamini raamatuid kui raha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerttu Rakke
Kerttu Rakke Foto: Kanal 2

Kirjanik Kerttu Rakke ei ole ligi kümme aastat teinud kindla tööajaga tööd, kuid nüüd asub ta Ivo Parbuse asemel tööle avalike suhete nõunikuna Tallinna Kesklinna Valitsuses, kirjutab Kroonika.

Uus töö on kirjanikule väga põnev, kuigi ta muretseb sellepärast, et peab nüüd tervelt kolm tundi varem ärkama, end iga päev meikima ning laskma lahti oma igapäevasest laiskusest. «Ma arvan, et ühelgi väikelapse emal pole lihtne tööd leida, olgu kogemused ja oskused millised tahes,» tõdes 3-aastase tütre ema. «Minul on päris palju erinevaid oskusi, aga neid tahan hoida hobidena. Töö puhul eelistan midagi, mis on seotud kirjutamisega.»

Raha Kerttu Rakke lugeda ei tahaks. «Loen meelsamini populaarteatuslikke ja ilukirjanduslikke väljaandeid, aga loomulikult tuleb mõelda, kuhu oma raha paned,» selgitas ta. «Selleks, et tõesti endale lubada seda, mis meeldib, peaks olema igakuine sissetulek vähemalt 5000 eurot. Sellist rõõmu ei ole mul kahjuks kunagi olnud.»

Loe pikemalt Kerttu Rakke uuest tööst värskest Kroonikast!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles