«Randevuu»: kuidas jäid rahule Jarmo valikuga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Randevuu», Jarmo
«Randevuu», Jarmo Foto: TV3

Tänaõhtuses saates «Randevuu» otsis endale naiselikku ja koduhoidvat naist 34-aastane üksikisa Jarmo.

Riigiametis peaspetsialistina töötav mees lootis kohtuda naisega, kellega luua perekond, kus trooniks ausus ja usaldus. Esimesena tutvus ta ettevõtliku ja kirgliku Helenaga, kes kasvatab kahte tütart ja unistab kirglikust mehest, kelle nimel on nõus jätma karjääri ja pühenduma perele. Kolmest kandidaadist teine oli audiitoriks õppiv Kadri, kes soovis kohtuda enesekindla mehega, kes on elus juba ühtteist saavutanud. Kolmas kandidaat oli hoolitsev ja abivalmis riigiametnik Eve, kes unistab enesekindlast ja heldest mehest, kes aitaks pereelu puudutavates asjades otsuseid vastu võtta.

Jarmoga kaasas olnud sõbrad tunnistasid, et valik on väga raske, sest kõik kolm naist olid erakordselt sümpaatsed. Selgeltnägija Nastja soovitas valida kas Helena või Kadri. Jarmo mõistaks Helena ambitsioone, Helena omakorda tooks Jarmo ellu kirge ja romantikat. Kadriga jagaks Jarmo ühist kirge numbrite vastu. Vaatamata saatejuhtide soovitustele oli Eve kindel, et Jarmo valib tema. Jarmo aga usaldas taevatähtedesse kirjutatut ning langetas valiku Helena kasuks.


Kui soovite tutvuda Kadri või Evega, siis saatke sõnum märksõnaga
«tv3_Kadri»või «tv3_Eve»numbrile 13553 (sõnumi hind 1€). Kui tahate tutvuda kellegagi eelmistes saadetes osalenutest või soovite ise olla üks saate osaline, siis minge TV3 koduleheküljele ja täitke ankeet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles