Pokkerimängijast ameeriklanna kapis on miljoni dollari väärtuses kingi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Louboutini kingad
Christian Louboutini kingad Foto: AFP/SCANPIX

Professionaalsel pokkerimängijal Beth Shakil (42) on kodus salasõnaga turvatud suur garderoob, milles on 1200 paari hinnalisi kingi. Nendest 700 paari on Christian Louboutini looming. Edeva kingakollektsiooni väärtus on umbes miljon dollarit, kirjutab Daily Mail.

Nüüd, kui Beth Shaki tütar on 18aastane, otsustas naine ise kalleid kingi kujundama hakata. Idee selleks sai ta oma tütrelt, kellele ei meeldinud, et ema pidevalt ringi reisis ja raha peale mängis.

Kolme lapse ema hakkas disainerkingi ostma 2004. aastal. Iga kord, kui ta käis pokkeriturniiril, premeeris ta end punasetallaliste Christian Louboutini kingadega.

Shaki enda kingad on praeguseks juba kujundatud ja tootmises. Nüüd on vaja veel kingadele mõelda tabav nimi. Naise lootuseks on, et ta kingad saavad sama tuntuks kui Christian Louboutini kingad. Kui viimased on tuntud punaste tallaaluste poolest, siis Shaki kingataldade all on nähtav südame-kujutis, mis on naise arvates meeldejääv kaubamärk ja toob talle edu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles