Galerii: sügis toob mantlimoodi säravad värvid ja põnevad vormid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mood põimib tänavuse sügise garderoobi säravaid värve ja põnevaid lõikeid. Pilku köidavad erksad sinised ja punased ning suisa neoon, mille taamal säravad sinepikollane ja klassikaline must. Meeste ülerõivamood ühendab trendid funktsionaalsusega – mantleid ja jopesid on täiendatud praktiliste elementidega, mis on oluline argument igale mehele.

Naistemoe hooaja moeikooni seisuses on kombineeritud kangaste ja tepingutega ehitud villamantel ning punane militaarsete detailide ja karusnahkse kraega mantel. Lisaks köidavad tähelepanu militaarse stiili kõrval Ivo Nikkolo pehme joonega mantlid, heledad mantlid ja ka sinepikollane mantel, mis on kollektsiooni pärliks. Kindlasti aitab alati moodsaks talvises kliimas stiilne sulejope või -mantel.

Fashionistad paistavad tänavapildis silma kas Montoni koobaltsinises mantlis või suisa neoonrohelises või sinises kookoni stiilis mantlis. Lisaks on tähelepanu keskmes Mosaici soojad buklee, tviid ja melange mantlid, prosside või pitsiga kaunistatud mantlid. Ajatu must mantel on tänavu inspiratsiooni saanud meestepintsakust, ühendades naiseliku pehmuse meheliku rangusega. Elegantsete daamide tõeline must have on hele mantel suure karusnahkse kraega!

Meestemoes pakub Baltman jätkuvalt trendikaid ja ilmastikukindlaid ülerõivaid, millele on nüüd lisandunud kaks väga praktilist elementi. Nimelt on Baltmani selle sügiskollektsiooni mantlid varustatud mugava helkuri kandmise süsteemiga ning kõikidel Baltmani ülerõivastel on vähemalt üks tõmblukuga sisetasku.

Baltmani ülerõivaste võtmeesemeteks on meremehejakk, klassikaline Loro Piana kaamelikarva üherealine mantel ning moetootena kaherealine kehasse töödeldud mantel, mida ehivad kunstkarusnahkne pealiskrae või asümmeetriline pealepandud tasku. Montoni mantlimood soosib erinevate kangaste kombineerimist ja kaherealist stiili. Mida aeg talve poole, seda enam tasub pilgud suunata Mosaici sulejopede ja soojade parkade suunas, millele lisavad funktsionaalsust taskuklapid, tepingud ning karusnahkse voodri või äärisega kapuuts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles