Randevuu: kuidas jäid rahule Natalja valikuga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo
Tarmo Foto: Maris Tomba

Tänaõhtuses kohtingusaates «Randevuu» otsis endale mehelikku ja elutarka meest 27-aastane Natalja. IT tugiteenuseid pakkuvas firmas töötav elurõõmus naine ei tunne puudust austajatest, küll aga napib tema elus tõelist armastust.

Esimesena tutvus ta laiast maailmast koju käima tulnud Riskoga, kes oli selja taha jätnud ennasthävitava elustiili ja tegeles vaimsete praktikatega. Lähiaastail ülikooli lõpetada kavatsev noormees otsis oma ellu heasüdamlikku ja avatud naist.

Kolmest kandidaadist teine oli teedeehitusinsener Karel, kelle tõeliseks kireks on raske muusika ja mootorrattad. Otsekohene mees oli valmis end siduma naisega, kelles on sisu ja salapära. Kolmas kandidaat oli Soomes kelnerina töötav seiklejahing Tarmo, kes soovis kohtuda endast noorema naisega, kes seoks teda rohkem Eestiga.

Natalja ei vajanud valiku tegemiseks palju aega, kuid kuulas enne lõplikku otsustamist ära saatejuhtide soovitused. Ilona arvates jäi Risko Natalja jaoks liiga napisõnaliseks. Ta soovitas valida Kareli, sest Kareli jaoks oli Nataljas piisavalt salapära ja neil kahel oli ka sarnane huumorimeel.

Selgeltnägija Nastja ütles, et Karel elab hetkel rohkem sõpradele kui perele. Tarmo puhul hindas Nastja tema ühendust Nataljaga meeldejäävaks, kuid hoiatas, et Tarmo võib Nataljale tahtmatult haiget teha. Ilona jaoks jäi Tarmo vastuoluliseks. Natalja väljavalituks osutus pruunisilmseid naisi armastav seiklejahing Tarmo.

Kui soovite tutvuda Kareli või Riskoga, siis saatke sõnum märksõnaga «TV3 KAREL» või «TV3 RISKO» numbrile 13553 (sõnumi hind 1€). Kui tahate tutvuda kellegagi eelmistes saadetes osalenutest või soovite ise olla üks saate osaline, siis minge TV 3 koduleheküljele ja täitke ankeet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles