Kaheksa internetiharjumust, mis mehi eemale peletavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pulmakleit Tsai Meiyue kollektsioonist
Pulmakleit Tsai Meiyue kollektsioonist Foto: SCANPIX

Cosmopolitan.com uuris asjatundjatelt, millised internetiharjumused meeste jaoks eemaletõukavalt mõjuvad.

1. Virtuaalne viha väljavalamine

Kui postitad Facebooki ülevaateid oma tülist poiss-sõbraga, on see ühtaegu lapsik ja õel. Isegi, kui kirjutad umbmääraseid lauseid nagu «tuleb välja, et minu ootused teatud inimese suhtes on liiga kõrged», teavad kõik niikuinii, millest jutt käib. Enne, kui arugi saad, kommenteerivad seda sõbrad ja vaevalt, et see su kallimale meeldib. Ja isegi, kui olete juba ära leppinud, on postitus ikka nähtaval ning see hoiab tüli veel pikalt elusana.

2. «Jälitajalik» ekskallim sõbralistis

Sa läksid temast lahku aastaid tagasi, nii et pole ju suur asi, kui ta su sõbralistis on? Tehniliselt võttes polegi midagi lahti, kui olete tõeliselt teineteisest üle saanud. Kuid pea meeles, et kui su ekskallim on su profiilil pidevalt nähtaval, ei meeldi see su praegusele poiss-sõbrale sugugi.

3. Liigne agarus

Uuendad suhtestaatust, märgid ta ära suurel hulgal fotodel või säutsud, kuidas sa «uue poisiga» väljas oled... Kui teed seda liiga vara, ehmatad mehe kindlasti ära. «Näen sageli, kuidas naised määravad suhtestaatuse ära enne, kui sellest mehega räägivad. See on survestav ja klammerduv tegevus ning võib mõned mehed ära hirmutada. Arutage enne avaldamist koos, milline teie suhtestaatus tegelikult on,» soovitas kohtinguekspert dr Jeremy Nicholson.

4. Koormaga kompliment

Kui tahad Instagramis jagada pilte roosidest, mille ta sulle kinkis, ja kirjutada alla «Vau, mul on tohutult vedanud!», lase käia. Kutid armastavad, kui nende ego niimoodi upitatakse. Kuid pane tähele, keda sa postituses tegelikult tunnustad, kui ütled näiteks «Viimaks ometi veensin teda, et ta mind sushirestorani viiks!» Selline äraspidi kompliment jätab mulje, et ta just andis millelegi järele, mitte ei teinud midagi lahedat. Nii tunneb ta end halvasti, mitte hinnatuna.

5. Telefoniga välgutamine kohtingu ajal

Su magustoit näeb nii kuramuse võrratu välja, et see lausa nõuab Instagrami postitamist. Kuid kui sinuga koos olev meesterahvas pole juhuslikult suur tehnikafänn, ürita vältida telefoni väljavõtmist. See muudab kohtingu energiat kohe ja mehele võib jääda mulje, et ta pole prioriteet.

6. Territooriumi märgistamine

Sulle võib tunduda, et nunnu on talle pidevalt säutsuda, teda sõbralisti lisada ja kirjutada täis tema Facebooki sein, sest just seda teed sa oma sõpradega. Mehe jaoks võib see jätta aga mulje, et kannatad tähelepanupuuduse käes ja oled ebakindel, sest tundub, et üritad nii kõigile tema (nais)sõpradele oma olemasolust teada anda. Rusikareegel: kui tegemist on millegagi, mida oleks lihtsam edastada telefonikõne või SMSi kaudu (nt «Eilne õhtu oli vahva!»), ei pea kõik tema sõbrad seda nägema.

7. Liigne internetikasutamine

Kui jagad midagi tähtsat oma konto jälgijatega enne kui kallimaga, võib see tähendada, et internetielu lämmatab su reaalse elu suhet. Tundub ekstreemsena, kuid kui veedad sotsiaalvõrgustikes liiga palju aega, väärtustad oma suhet vähem.

8. Pildid tulevasest pulmast

Sulle tundub kahjutu, kui jagad linke oma unistuste pulmakleidist, kuid meeste jaoks on see suur punane ohumärk. See annab mõista, et sind huvitab abielu üldiselt, mitte abielu konkreetse inimesega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles