Galerii: MAX&Co. mantlite kollektsioon annab retrole uue kuue

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia moekontserni MaxMara sõsarbränd MAX&Co. toob tagasi ilusad ja kelmikad viie- ja kuuekümnendad aastad, mis on inspireerinud moeloojaid loomaks uut mantlite kollektsiooni «Il mio cappotto». Tallinnas esitletud uus kollektsioon interpreteerib retro-stiili kaasaegses ja ootamatus võtmes.

MAX&Co. esitles neljapäeval Tallinnas mantlite kollektsiooni «Il mio cappotto». Kaupluseesine kõnnitee Pärnu maanteel muutus üheks õhtuks poodiumiks, kus nägi ootamatus võtmes retrot, peeneid aksessuaare, põnevaid ja ebatavalisi siluette ning ajatuid mustreid. Moesõud korraldas Beatrice, õhtut juhtis Hannes Võrno, plaate keerutas DJ Priit Kuusik ning modellide jumestuse eest vastutas M·A·C Cosmetics.

«Laiad reväärid, midipikkus, kitsas õlajoon, volüümikad munakujulised vormid ning igavesti moekad värvid ja mustrid – uus kaasaegsete retromantlite kollektsioon on kõike muud kui igav klassika. Mantlid on meisterlikult lõigatud ja õmmeldud tviidist ning kombineeritud ajatute mustritega nagu šoti ruut või pepita,» kommenteeris kollektsiooni ideed MAX&Co. esindaja Ilona Rogova. Kollektsiooni põhitoonid on kollane, oranž, beež ja must.

Spetsiaalselt «Il mio cappotto» kollektsiooni mantlitele on loodud peened ja naiselikud aksessuaarid: pesukaru karusnahast krae, heleroosa kikilipsukujuline metallpross ja oranž vildikübar sisalikunahast elementidega. MAX&Co. disainerid mängivad 70-ndate kõrge talje, 60-ndate A-kuju, julgete 50-ndate värvide ning 40-ndate munakujuga, mille tulemuseks sünnivad põnevad ja ebatavalised visuaalsed efektid. «Kindel on see, et moehuvilistel sügisel igav ei hakka,» lisas Ilona Rogova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles