Iluprotseduurid, mida naised meeste eest varjavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahatamine
Vahatamine Foto: SCANPIX

Rohkelt on räägitud sellest, et mehed eelistavad naistel loomulikku ilu. Tegelikult ei tea mehed, kui palju näevad paljud naised vaeva, et seda «loomulikku ilu» saavutada.

Uue uuringu järgi usub suisa 90 protsenti meestest, et nende partner on loomulikult ilus, kuid naistest usub seda vähem kui üks kolmandik, vahendab Daily Mail. Veerand küsitlusele vastanud naistest tunnistas, et neil on vähemalt üks ilusaladus. 23 protsenti naistest julges avaldada, et mitte keegi (isegi mitte parim sõbranna) ei tea, kui kaugele nad oma iluprotseduuridega lähevad.

Iluprotseduurid, mida küsitletud Briti naised meeste eest kõige kiivamalt varjavad: vuntside valgendamine (94 protsenti), bikiinipiirkonna vahatamine (90 protsenti), hammaste valgendamine( 90 protsenti), võltspäevitus (79 protsenti), kulmude kitkumine (41 protsenti), juuste värvimine (36 protsenti).

Tuleb aga välja, et mehi ei häiri see, kui naine end salaja timmib. 87 protsenti küsitlusele vastanud meestest leidis, et sellest pole midagi halba, kui naine oma ilurituaale varjab.

Psühholoog ja psühhoterapeut Rachel Shattock Dawson, kes uuringu läbi viis, selgitas, et kuigi tänapäeval on vähesed teemad suureks tabuks, siis eelistavad naised siiski lähisuhetes veidi salapära ning hoiavad teatud asju enda teada. Kuna mõnd iluprotseduuri ei ole meeldiv kõrvalt vaadata, siis eelistavad naised neid mehele teadmatult läbi viia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles