Pildid: Rivo otsib «Randevuust» maatööd armastavat naist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo (26)
Rivo (26) Foto: Maris Tomba

Tänases kohtingusaates «Randevuu» otsib endale kaaslast loodust ja loomi armastav heasüdamlik Rivo.

26-aastane tõstukijuhina töötav Rivo unistab isiklikust talupidamisest, armastavast naisest ja lastest. Ühtlasi hoiatab ta, et ei salli korralagedust - näiteks kraanikaussi unustatud nõusid. Ta soovib leida mõistvat naist, kes ei põlga loodust, loomi ja maatööd.

Rivoga tulevad kohtuma naerusuine turvatöötaja Katrin, iseseisev baaridaam Tiina ning temperamentne lukksepp-santehnikuks õppiv Natalja. Rivot toetavad kaaslase valikul saatejuht Ülle Lichtfeldt, selgeltnägija Nastja ning suhtesobitaja Ilona Gassmann.

RIVO, 26. Töötab tõstukijuhina. Unistab enda talupidamisest, armastavast naisest ning lastest. Hoiatab, et ei salli korralagedust ja kraanikaussi unustatud nõusid. Soovib leida mõistvat naist, kes ei põlga loodust, loomi ega maatööd.

KATRIN, 26. Turvatöötaja, kahe tütre ema. Unistuseks on pakkuda lastele head haridust ja turvalist kodu. Hoiatab, et on vahel taktitundetu. Soovib leida meest, kes oleks maainimese hingega ja töökas. Diivanikaunistust ei soovi.

TIINA, 19. Õpib toitlustusteenindust, oskab restaureerida mööblit ja töötab õpingute kõrval baaridaamina. Meeldivad mootorid ja mootorrattad ning kõik see, mis on adrenaliinirikas. Vaatamata noorusele on valmis abieluks ja lastekasvatamiseks. Soovib kohtuda endast vanema mehega, kes suudab end ise ülal pidada.

NATALJA, 24.Õpib lukksepp-santehnikuks, oskab keevitada, laulab meeleldi karaoket.  Unistab oma majast ja elust maal. Hoiatab, et on temperamentne. Soovib leida pikka kasvu, tugeva kehaehitusega ja hea sissetulekuga toredat meest.

«Randevuu» on TV3s reedeti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles