Randevuu: kuidas jäid rahule Rivo valikuga?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin (26)
Katrin (26) Foto: Maris Tomba

Tänaõhtuses saates otsis endale kaaslast 26-aastane talunikuhingega tõstukijuht Rivo. Omaenda talupidamisest unistav looduse-ja loomasõber Rivo lootis kohtuda heasüdamliku naisega, kes ei põlgaks maatööd.

Esimesena tutvus ta rõõmsameelse ja riskialti valvetöötaja Katriniga, kes igatses oma ellu hoolivat ja töökat meest. Teine, kellega Rivo tutvus, oli nooruke, kuid äärmiselt iseseisev Tiina, kellele meeldis kõik, mis on adrenaliinirikas.

Vaatamata noorusele oli Tiina valmis kohe pühenduma ka pereelule. Kolmas kandidaat oli temperamentne ja avameelne Natalja, kes oskas ühtviisi hästi nii õrna häälega laulda kui ka keevitada.

Lukksepp-santehnikuks õppiv noor naine soovis kohtuda mehega, kes oleks tundlik ja võtaks teda tõsiselt.

Kõik saatejuhid tunnistasid, et seekordne valik on väga raske. Rivol oli valida kolme suurepärase naise vahel, kes külvasid ta üle luuletuste ja lauluga. Isegi Nastja oli sedakorda nõutu.

Ta tõdes, et Tiina suudaks tõsist Rivot piisavalt lõbustada ning meenutada talle, et elu on ilus. Nataljaga oleks garanteeritud harmooniline pereelu, kus oleks palju lapsi. Ilona omakorda märkis, et Katrin oli armastuse nimel valmis kõike tegema, lisaks sellele oli ta sisimas maainimese hingega.

Nastja soovitas Rivol unustada kõik saatejuhtide soovitused ja valida südame järgi. Rivo kuulas oma südame häält ja tema väljavalituks osutus Katrin.

Kui soovite tutvuda Tiina või Nataljaga, siis saatke sõnum märksõnaga «TV3 TIINA» või «TV3 NATALJA» numbrile 13553 (sõnumi hind 1 euro). Kui tahate tutvuda kellegagi eelmistes saadetes osalenutest või soovite ise olla üks saate osaline, siis minge TV3 koduleheküljele ja täitke ankeet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles