Jennifer Aniston tahab abielluda Julia Robertsi rantšos

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston Foto: AP / Scanpix

Näitlejanna Jennifer Aniston loodab abielluda sama salajaselt, kui seda tegid Blake Lively ja Ryan Reynolds ning Anistoni unistuste pulmapaigaks on Julia Robertsi rantšo New Mexicos.

Asjast teadlik olev allikas rääkis OK! Magazine’ile, et Aniston on New Mexicosse armunud, sest seal on väga lõõgastav atmosfäär, mis sobib nii temale kui tema kihlatule Justin Theroux’le, vahendab femalefirst.co.uk.

43-aastane Aniston on hetkel oma uue filmi võtetel hea sõbranna Julia Robertsi rantšo lähedal New Mexicos. Samas filmis astub üles ka Robertsi vennatütar Emma Roberts, kes oli Anistonile imeilusat rantšot täpsemalt tutvustanud.

Arvatakse, et Robertsi rantšos oleks ruumi vähemalt sajale pulmakülalisele.

Eelnevalt liikusid meedias jutud, et Aniston, kes kihlus Theroux’iga augustis mehe sünnipäeval, soovib oma partneriga põgeneda Keeniasse, et teha salajased pulmad. Nii Aniston kui Theroux tahavad privaatset pulma ning pooldavad salajase pulma ja välismaal abiellumise ideed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles